Samarbejd med dine ynglings brands!

Arbejd med det du elsker! Vær med til at skabe fantastiske indholde i samarbejde med dine ynglings brands ♡

Download appen for at komme i gang:

Download on the App Store
Get it on Google Play

Hvordan det fungere

Find dine foretrukne kampagner

Download Promoty-appen, rul gennem kampagnerne og vælg dem, du bedst kan lide.

Når du ansøger til kampagnen, kan du beskrive hvorfor du ♡ brandet og hvilken type indhold du skaber.

Sæt din egen krav og pris

Når du ansøger til kampagnen, vil du kunne se de antal post virksomheden efterspørger. Baseret på det, kan du give den pris, du ønsker for samarbejdet.

 

Upload indholdet på Promoty

Før du uploader på Instagram, upload din indhold på Promoty. Så snart oplægget er godkendt af brandet, kan oplægget uploades på Instagram.

Bliv betalt for dit indhold!

Når indlægget har været oppe i  de opkrævede dage (normalt 3-5), Får du som influenser belønningen der blev aftalt på forhånd.

Promoty influencers kampagne billeder

Ofte stillede spørgsmål

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvordan kan jeg samarbejde med Promoty?

  Download Promoty-appen fra Apple Store eller Google Play, og tilmeld dig. Når du har oprettet en bruger, skal du blot oprette forbindelse til din Instagram-konto, og du er klar til at gennemse kampagnerne!

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvordan tilmelder jeg samarbejder?

  Når du åbner Promoty-appen på hjemmesiden, kan du gennemse de kampagner, som din profil matcher. Klik på kampagnen for at læse beskrivelsen igennem og få mere information om hvad samarbejdet handler om, hvad der forventes af dig, og hvilken slags indhold du vil producere. Hvis kampagnen er interessant for dig, finder du knappen “Start applikation” nederst i brevet.

  Det første trin i applikationen vil være at vælge belønningen. Hvis du ansøger til en produktkampagne, skal du vælge de produkter, du ønsker at få. Hvis du ansøger om en kampagne med en kontant belønning, skal du indtaste det ønskede belønning i danske kroner pr. Indlæg / story. Beskriv herfra kort hvorfor du vil samarbejde med brandet og dine idéer til kampagneposten. Du vil nu kunne læse et resumé af din ansøgning, hvis alt ser godt ud, er det bare at trykke på «Send ansøgning»

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvorfor ser jeg ikke nogen kampagner?

  Når virksomheder opretter en kampagne på Promoty, kan de filtrere influencer baseret på forskellige kriterier (alder, følger antal, demografi osv.) For at finde indholds skabere, der matcher deres brand. Hvis du ikke kan se nogen kampagner i app’en, betyder det, at din profil ikke matcher nogen af ​​kampagnekriterierne lige nu.

  NB! Husk, at din Instagram-profil skal være forbundet, for at du kan gennemse vores kampagner.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Hvordan kan jeg se, at jeg er godkendt til en kampagne?

  Under “My Collabs” kan du se alle de kampagner, du har ansøgt om. Hvis du ser et gult ur ved siden af ​​din applikation, skal du stadig afvente svar fra virksomheden. Din ansøgning er godkendt, når uret bliver blåt, her vil du se nogle numre (f.eks. 0/2) ved siden af ​​din ansøgning.

  Tallene indikere det efterspurgte indhold fra virksomheden, som du så skal producere,

  Når du er godkendt til en kampagne, modtager du også en push-besked på din mobil.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Jeg er ikke i stand til at forbinde min Instagram-konto til Promoty. Hvad skal jeg gøre?

  Sørg for at følge alle instruktionerne nu, når du opretter forbindelse til din Instagram-konto (du kan finde dem her). Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte os på [email protected], så prøver vi at hjælpe dig så godt vi kan!

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål? Tryk HER  og se ofte stilte spørgsmål. Du er altid velkommen til at skrive ind til os. 

Hvad influencers
siger om os

Jeg var rigtig glad for kampagnerne og platformen, det eneste jeg manglede var at kunne kontakte dem jeg samarbejdede med efter at fristen var udløbet. Jeg manglede nemlig kun betalingen og skulle lige forstå hvornår den kom. Men jeg skrev til jer og i var søde og hurtige til at svare!

Promoty review

.

@Mortilmilasogmasen

 

Jeg var rigtig glad for kampagnerne og platformen, det eneste jeg manglede var at kunne kontakte dem jeg samarbejdede med efter at fristen var udløbet. Jeg manglede nemlig kun betalingen og skulle lige forstå hvornår den kom. Men jeg skrev til jer og i var søde og hurtige til at svare!

Promoty review

.

@Mortilmilasogmasen

 

Jeg synes det var forholdsvis nemt at navigere rundt i appen. Der var dog nogle ting jeg synes der manglede i forhold til oplysninger omkring selve Iseyskyr kampagnen, men det har jo ikke noget med appen at gøre . Og måske var det bare fordi det var første gang jeg lavede et samarbejde gennem jer.

 

Ellers synes generelt at I gør det godt, og er gode til at svare og hjælpe når der er noget som ikke fungere ☺️.

Ser frem til at der kommer nogle kampagner der passer ind hos mig igen.

.

@Lena_warberg

 

Hej, det har været så fin en proces, jeg havde dog ikke helt styr på hvordan appen fungerende, men alle har været så søde til at hjælpe! - så har kun haft en god oplevelse med samarbejdet og appen.

 

Jeg glæder mig til flere gode samarbejde! 💕

influenser anmeldelser, review Promoty

.

@Maloualbryn

 

Hej med jer 💜 Synes det er så fedt i har samarbejder med mindre brands også, så det ikke alt er samme. Synes jeg nemlig lidt det generelt er kommet lidt en tendens til.

Sarahskallebaek

.

@Sarahskallebaek

Jeg synes det var nemt nok at navigere rundt i app'en ja. Der var en mindre fejl ift. beløbet der stod i parentes efter one off, men det blev hurtigt løst. Jeg vil gerne lige fremhæve følgende: At man selv kan prissætte ift. den enkelte kampagne, at kommunikation altid har været hurtig og løsningsorienteret👌

.

@selshi

 

Resurser

Vi vil hjælpe dig med at lave gode indhold, lettere og mere effektivt.

Her finder du adgang til vores klistermærker og forud indstillinger på Lightroom og vejledninger i, hvordan du bruger dem i dine indlæg.

Følg os på sociale medier for ikke at gå glip af nyheder.

Download appen for at komme i gang:

Download on the App Store
Get it on Google Play

© 2021 Promoty Marketing OÜ. All rights reserved.